Inwazja na Ukrainę (wersja bez komentarzy, tylko materiały z opisem) - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:14 Konflikt izraelsko-palestyński (wersja bez komentarzy, tylko materiały z opisem) - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:49
Jak przygotować homara? stahkh • 2013-01-20, 18:41 175 Krótki film pokazujący co zrobić z zakupionym homarem. Może kogoś zaciekawi. Niby chodzi o gotowanie, ale jak za mocne to na harda. A dla hejterów: Mała czcionka z buziakiem w członka. Źródło: Jutub: watch?v=wMgHyodwlPA Wyślij
MareKSG 2013-01-20, 19:07 28 stahkh napisał/a: Niby chodzi o gotowanie, ale jak za mocne to na harda. Na harda to by się nadawało, gdyby chodziło o gotowanie cygana...
think666 2013-01-20, 19:40 1 sathkh napisał/a: A dla hejterów: Mała czcionka z buziakiem w członka. Rozumiem, że w cenie jest konstruktywna krytyka, ale żeby od razu stawiać gałę?
BongMan 2013-01-20, 19:41 1 Tyle pie**olenia dla kilkudziesięciu gram mięsa, którym człowiek się nawet nie naje. Bym musiał z 5 takich homarów wj***ć żeby to obiadem nazwać.
Spajk 2013-01-20, 21:03 1 stahkh napisał/a: Niby chodzi o gotowanie, ale jak za mocne to na harda. Błagam Cie, na harda? Chyba nigdy ryb nie oczyszczałeś, bo to bardzo podobna czynność, albo zapie**alasz w bojówkach greencip
tribal216 2013-01-20, 21:08 2 plus dla kucharza. trzeba zaj***ć to robi to od razu a nie męczy zwierzę. a nie powiem chętnie spróbowałbym takiego mięska
Aeon 2013-01-20, 21:10 3 Niezbyt uczciwa walka zważywszy, że homar miał związane ręce, ale przynajmniej kucharz zagwarantował mu szybką śmierć.
Bzg 2013-01-20, 21:30 Przygotowywałem kiedyś homara, ale najpierw go ugotowałem. Nie wiem za co Ci ludzie płacą, przecież to smakuje OKROPNIE.
q800 2013-01-20, 21:37 Niby takie wielonożne paskudztwo do zaj***nia na dzień dobry ołowianym kapciem... ale jakoś tak skubańca szkoda.
Gl0BaL 2013-01-20, 21:39 @UP Pewnie wpie**oliłeś szczypce głowę i odwłok, a środek wyj***łeś. Dlatego niesmaczne.